Showing 37–48 of 264 results
Zrnká raže pomleté na hrubú múku (krupicu). Ľudia, ktorý konzumujú raž (česky žito) majú vraj odolný imunitný systém.Uvarte si ho ako prílohu napríklad s osmaženou cibuľkou a zeleninou. Varené mleté žito je skvelé na kaše, placky a karbanátky. Ražná múka obsahuje dostatok lepku na prípravu vhodného chlebového cesta. Okrem múky sa môžu do chleba pridávať aj celé zrná raže. Ražná…
Zrnká raže pomleté na polohrubú múku. Ľudia, ktorý konzumujú raž (česky žito) majú vraj odolný imunitný systém.Uvarte si ho ako prílohu napríklad s osmaženou cibuľkou a zeleninou. Varené mleté žito je skvelé na kaše, placky a karbanátky. Ražná múka obsahuje dostatok lepku na prípravu vhodného chlebového cesta. Okrem múky sa môžu do chleba pridávať aj celé zrná raže. Ražná múka…
Zrnká raže pomleté na hladkú múku. Ľudia, ktorý konzumujú raž (česky žito) majú vraj odolný imunitný systém.Uvarte si ho ako prílohu napríklad s osmaženou cibuľkou a zeleninou. Varené mleté žito je skvelé na kaše, placky a karbanátky. Ražná múka obsahuje dostatok lepku na prípravu vhodného chlebového cesta. Okrem múky sa môžu do chleba pridávať aj celé zrná raže. Ražná múka…
Čertvé pomleté lúpané zrno špaldy na hrubú múku. Ako najstarší predchodca pšenice je špalda ľahšie stráviteľná a preto si ju obľúbili aj priaznivci zdravej výživy. Špalda je pestovaná v súlade zo zásadami ekologického poľnohospodárstva, takže máte istotu, že Vaše telo nie je vystavené zbytočnou záťažou chemickými látkami. Špalda v akejkoľvek forme – či ako zrno, otruby, krupica, či múka – vždy si…
Čerstvé pomleté zrno špaldy na strednú hrúbku múky. Ako najstarší predchodca pšenice je špalda ľahšie stráviteľná a preto si ju obľúbili aj priaznivci zdravej výživy. Špalda je pestovaná v súlade zo zásadami ekologického poľnohospodárstva, takže máte istotu, že Vaše telo nie je vystavené zbytočnou záťažou chemickými látkami. Špalda v akejkoľvek forme – či ako zrno, otruby, krupica, či múka – vždy si…
Čerstvé pomleté zrno špaldy na hladkú múku. Ako najstarší predchodca pšenice je špalda ľahšie stráviteľná a preto si ju obľúbili aj priaznivci zdravej výživy. Špalda je pestovaná v súlade zo zásadami ekologického poľnohospodárstva, takže máte istotu, že Vaše telo nie je vystavené zbytočnou záťažou chemickými látkami. Špalda v akejkoľvek forme – či ako zrno, otruby, krupica, či múka – vždy si zachová…
Lúpané zrno špaldy. Ako najstarší predchodca pšenice je špalda ľahšie stráviteľná a preto si ju obľúbili aj priaznivci zdravej výživy. Špalda je pestovaná v súlade zo zásadami ekologického poľnohospodárstva, takže máte istotu, že Vaše telo nie je vystavené zbytočnou záťažou chemickými látkami. Špalda v akejkoľvek forme – či ako zrno, otruby, krupica, či múka – vždy si zachová svoj ozdravný účinok. Jemná chuť…